Tuesday, December 25, 2007

Kerst-KluisNa het vermoeiende kerstfeest maar deugdevol ontbijt trekt de familie richting Kluisbos voor een fikse wandeling. De heenrit leidt via de legendarische koppenberg en kronkelt zo via landelijke site-seeing naar het kluisbos. Eenmaal aangekomen ontplooit de groep zich uit de wagens en bestormen ze het geheuvelde bos. Het parcours ligt er verraderlijk bij met de vele bladeren en bemoste boomwortels. Het gevolg is dan ook met verstomming geslagen wanneer Umberto even met de Nikon lens de stevigheid van een kortafgezaagd boompje uittest. Resultaat is iedereen 5 minuten zonder adem en een gebarsten lensrand ...

Met deze zware last op de schouders trekken we naar de Kluistoren om een warm drankje te nuttigen. Een half uurtje later herhalen we deze oefening met een iets frissere consumptie...
Voor de onrustige zielen onder u : ... het lenskapje is geplakt op Umbe's camera en werkt nog steeds zoals nieuw, eigenlijk ietsje beter dan nieuw want we zijn weer een lesje wijzer ..

Sunday, December 23, 2007

Kerstmis 2007 uitnodiging

De kerstuitnodiging voor dit jaar :
  • klik hier voor de kleine versie.
  • klik hier voor de grotere versie.

Saturday, December 22, 2007

BrusselEen paar weken terug hebben we Brussel gezocht. Een leuke uitstap gaande van het atomium (waar Pieter eerst niet binnendurfde wegens vrees voor opstijgen) tot Manneken Pis. Een paar leuke foto's zijn te vinden in het album hier.
De kids waren vooral ook onder de indruk van het uitgestalde eten in het beenhouwersstraatje. De kerstmarkt was net in opbouw.