Sunday, January 6, 2008

2008 goed inzetten

... dat is de boodschapWe hebben in ieder geval het jaar 2008 goed ingezet. In een ondergesneeuwd St Sorlin d'Arves (domein Les Sybelles) kon de jaarlijks-voor-1-week-grote-ski-familie, voor de gelegenheid onder de noemer "Vansteenkiste", alweer haar hartje ophalen. Dixit snowboard monitor is het ca 10 jaar geleden dat er nog eens een dergelijke hoeveelheid glij-plezier uit de lucht kwam gevallen rond deze tijd van het jaar.
We noteren 2 nieuwe snowboard overlopers (Yani en Thomas). Medailles werden uitgedeeld aan de witte meet voor respectievelijk eerstgenoemden zowel als Maxim en Arthur (1ière ètoile).

Uitblinker Pieter verdient een extra medaille voor het grootste doorzettingsvermogen want hij haalde zijn zilveren prikspeld (Flocon) ondanks eenzame ochtendlessen. We verwelkomen daarenboven de nieuwkomer Lucas die zijn eerste snelheidsovertredingen liet opmeten op de witte mat.

Oudejaarsavond werd ingezet met een fakkeltocht gevolgd door vuurwerk en een zoektocht naar de nimmer zoekgeraakte Maxim. Proficiat aan allen die de kaap van 0h30 hebben bereikt...
Eervolle vermelding voor Ziggy die zich nu ook op sleeptouw durft te laten nemen. Van sleeptouw gesproken, ondergetekende heeft 2 dames meegenomen op rondtrip maar nog steeds zijn beloofde waardering niet in ontvangst kunnen nemen.
Eind goed al goed met een week vol breakie-breaks en op naar Chalet 2008 ! Ik moet nu mijn valiezen gaan pakken ...Happy New year to all of you !
(klik hier voor meer beeldjes)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

uh... informative text )

December 11, 2009 11:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

в конце концов: мне понравилось... а82ч

February 21, 2010 3:24 AM  

Post a Comment

<< Home