Monday, March 17, 2008

Nog Feest !


Een groot feestweekend was aangebroken. Niet alleen Pieter viert zijn kaarsjes, ook mama Hilde prijkt op de kalender van het kleine kamertje ...
De tocht ging richting Gent van een lounge aperitiefje verder langs een Japans experiment(Amatsu) en eindigde op de vloer (plansjee). De muziek viel binnen de context, alsook enkele bizarre aanwezigen. Op de foto hiernaast is het bijvoorbeeld niet duidelijk wie wie heeft meegebracht ... (meer foute boel hier).

Verjaardagsfeest !


Pieter nodigt zijn vrienden uit : Dante, Ebo, Lars, Thorbe, Wout en Flore vergezellen Arthur en feestvarken Pieter naar het "eeuwige" Pierke Pierlala in het Huis van Alijn (aka museum van volkskunde). Er wordt toch eerst even halt gehouden bij Jacob van Artevelde, maar het zwaard blijkt onbereikbaar. Het groot kanon staat ook vast, dus trekken we terug naar huis voor een lekkere pannekoek. Dank voor de mooie cadeautjes ! Dat het een coole bende is ziet u hiernaast. (klik hier voor meer foto's)

Friday, March 14, 2008

Pi-dag vandaag !


14 Maart dat is Pi-dag ! Inderdaad op deze dag is de verjaardag van onze Pieter en dus ook de dag van het magische getal Pi(3,14..).
Cadeautjes genoeg vanmorgen met Haaien, Transformers, Lego-auto's, Jack Sparrow kisten enz .. De schoolvriendjes worden verrast met 2 lekkere "Mama Cucina" cakes en een leesboek van "Haas".